Friday, May 18, 2012

Harini HariJadi Suami Yang Tercinta!!




18 Mei 2012 - hari yang sangat² bermakna ni ialah hari Jadi c somi tercinta!yeayy!!
so0 dikesempatan ini, macam biasa lah..kalau hari jadi, mesti lah kena ada ucapan sikit kan
dan kalau ucapan untuk suami tercinta ni mesti lah kena jiwang² sikit..yedakk??
ha pada sesape yang tak sudi nak membaca tu, sila lah klik pangkah (X) laju² ye ^_^


sayang..

ketika aku dalam kesusahan..kau lah yang membantu ku
ketika aku dalam kesedihan..kau lah yang menenangkan ku
ketika aku kegelisahan..kau lah yang menjadi tempatku mengadu 
ketika kau kesepian..kau lah teman paling setia ku
ketika aku membuat kesilapan..kau lah yang menegur dan memaafkan ku
ketika aku dalam kesakitan..kau lah penawar ku
ketika aku dalam kegembiraan..kau lah yang menjadi teman ketawa ku...


sayang..
tanpa dirimu...tak bermakna hidupku ini..
kaulah teman di kala aku kesusahan..kesepian...kegembiraan...
kaulah sebaik baik suami di dunia ini
demi cinta dan kasih sayangmu padaku
kau sanggup menerima segala kekuranganku..
semoga kasih sayang yang kita bina ini akan kekal hingga ke akhir hayat..


alhamdulillah...genap hari ni bertambah lagi usiamu syg..ku doakan semoga dengan pertambahan usiamu ini akan lebih dimurahkan rezeki olehNya dan kudoakan semoga ikatan yang kita bina bersama ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat kita. Kau lah anugerah terindah dan terbaik yang Allah berikan kepadaku. Kehadiranmu memberikanku kekuatan untuk lalui hidup yang penuh dugaan ini. Ketika susah dan senangku, kaulah yang setia menemaniku. Hanya engkaulah yang bertakhta dihatiku sayang!..Selamat Hari lahir yang ke 29..Semoga tahun ini akan terus dapat memberikan kita seribu satu makna dengan kehadiran puteri kita yang Tersayang..Selagi jasad ini masih bernafas, selagi itulah cintaku padamu akan tetap bersama. Walaupun tiada harta yang berjuta, tetapi dirimu tetap ku anggap sebagai harta yang paling bernilai dihati ini. Kau lah suami yang pertama dan terakhir ku..hanya nyawa yang dapat memisahkan kita..♥♥♥♥♥ you sayang!!!


notabukulalikaki : nak buat surprise??..emmm ntah la (^_~)




26 oRang yaNg saYa saYang:

♥ Elin ♥ said...

cewaaahhh!!! adik sorang nih!...kemain lagi bermadah eh..:)

apa pun akak doakan korang bahagia selalu.yg penting menjd isteri yg solehah dan jaminan untuk ke syurga.

kalau mcm nih kamu kena buat surprise party untuk ur beloved..baru die rasa appreciate sikit.. hiiih

syawalsimpsons said...

happy bufday en somi...eh salah erk...macam sue pulok..kikikikkikiki....

mama tisya said...

happy busday utk suami mimie..pegi celebrates kt mana nanti??

Mrs Lurve said...

auwww...sweetnya..romantikkk sgt!
happy bufday to ur hubby

fieda said...

selamat hari lahir buat encik suami mimie..semoga kehidupan kalian sekeluarga berbahagia sampai akhir hayat hendaknya..

Rina Ellisa said...

Semoga berbahagia sis..

Sis, ni idea tok buat suprise .. :)

Just for shre..

http://nadiabyu.blogspot.com/2012/02/bubus-29th-birthday.html

:)

are_lin@yu said...

wahhh yg ke brpa ni..hehe..happy birthday utk hubby dear ;-)

Saiful Fadzly said...

Thankss sygg...Terharu wei,....mlm ni kite p Paris k hehe... <3 u..

AdanyaKauUntukku said...

wahhhhhhhhhhhh romantik tauuu
happy besday to incik hubby

~Sweet Honesty~ said...

moga doa2 kamu dimakbulkan yea.. Insyaallah.. Amin..

Bui Junaidi said...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT HUBBY MIMIE..2,2 COMEL..

laskar pelangi said...

romantik gitu;)
Hihi:)

mimie.. said...

♥ Elin ♥: haha takla kak..itu saja nk buat karangan je tu hehe

insyaAllah akan dipikirkan ^_~

tq kak alin!

mimie.. said...

syawalsimpsons: eh??ni somi sape nih hahaha tetibe pelik pulak ;P

tq sue!!

mimie.. said...

mama tisya: aaaa.....kat umah je kott hehehe

mimie.. said...

Mrs Lurve: tq mrs lurve ^_^

dalam hati ada taman taw walaupun luaran nampak macam biase jek hehe

mimie.. said...

fieda: amin..amin..aminnn!!

mekaseh kak fieda ^_^

mimie.. said...

Rina Ellisa: tq my dear ^_^

oh surprise spt itu memerlukan waktu yg lama utk buat..ehehe..takpe..akk akn buat setakat yg akk mampu sahaja..tetibe ayat skema pulaks! ^_^

mimie.. said...

are_lin@yu: thanks dear ^^.
yg ke-29 daa ehehe

mimie.. said...

Saiful Fadzly: ur welcome syg... ^_~

love u..muah..muah!!hehe

mimie.. said...

AdanyaKauUntukku: ehehe idok le kak..sy ni biase2 ajer..hehehe

tq kak ^_^

mimie.. said...

~Sweet Honesty~: insyaAllah...tq my dear ^_^

mimie.. said...

Bui Junaidi: tq kak bui ^_~
ehehe..malu >_<

mimie.. said...

laskar pelangi: ehehe tq dear ^_^

Rina Ellisa said...

aah buat yg termampu dan tercapai dek akal je .. hihi..

kak, ni link kek.. http://mummyzarascottage.blogspot.com/

selamat membeli kek.. hihi :P

PinkUmmi said...

happy bezday to incik hubby mimie...smoga dipanjangkan umo, dimurahkan rezeki dan jodoh berkekalan hingga ke syurga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...